Гледай Formula 1 в Монца Италия с Multirama

Промоцията е обвързана с покупка.

Краен срок - 30 юни 2012

Участвай в ПРОМОЦИЯТА

С всяка покупка на продукти Logitech над 40 лв. играеш за страхотни награди:

∙Първа награда:
Два билета за състезанието – кръг на Формула 1 в Монца, Италия на 9 септември 2012 г., самолетни билети от България до гр. Милано, Италия, и обратно, трансфер от летището до хотела и обратно, и хотел (с нощувка на 9 септември 2012 г., в една стая с 2 легла в хотел 4 звезди) в гр. Милано, Италия за двама души.

∙Втора награда:
Волан PC Logitech G27

∙Трета награда:
Волан PS3 Driving Force GT

В играта може да участва всеки закупил продукти на Logitech на стойност над 40 (четиридесет) лева в периода на играта от всички магазини на "Мултирама България" ООД, включително от онлайн магазина, и попълни талон за участие и даде писменото си съгласие по смисъла на Закона за защита на личните данни (“ЗЗЛД”) в момента на покупката. При покупка от онлайн магазин – всеки закупил продукти на Logitech на стойност над 40 (четиридесет) лева в периода на играта участва с номер, съответстващ на номера на талона, пуснат в урната от негово име от служителите на "Мултирама България" ООД.

Талон за участие в играта може да бъде получен на касите на магазините на Мултирама при извършване на покупка на стойност над 40 (четиридесет) лв. Броят на получените талони се определя от стойността на покупката. За всеки 40 (четиридесет) лв. се получава един талон.

При покупка на стойност, която не е кратна на 40, броят на талоните, които следва да се получат се закръглява съгласно примера: при покупка на стойност 220 лв. (210:40 лв.= 5,2 талона) се получават 5 талона за участие. (при резултат равен или над 5.5 се закръглява на по-голямата стойност т.е. получават се 6 талона за участие).

След попълване на талона, маркираната част следва да бъде откъсната и поставена в обозначените урни. Урните са предварително запечатани и се отварят след края на играта в присъствие на нотариус.

Клиент, извършил покупка от онлайн магазина, получава номер, съответстващ на номера на талона, пуснат в урната от негово име.

Post a Comment

По-нова По-стара