Пътувай до Ямайка с Ментос

Краен срок - 1 юли 2012

Участвай в ИГРАТА

Улучи бонбон Mentos с плаващия дюшек, застреляй всички плодове, събери бонусите, бъди най-бърз и следвай чайката Рактаман. Ако си с най-висок резултат, може да спечелиш мечтано пътуване с приятелите си до Ямайка и много други яки награди!

Регистрирай се в играта, за да играеш за дневни и седмични награди. Играеш безплатно през първите 48 часа след регистрацията. Играчът с най-висок дневен резултат печели ваучер на стойност 40 лв за покупки от www.dalavera.bg, а играчът с най-висок седмичен резултат печели ваучер на стойност 160 лв за покупки от www.dalavera.bg. Можеш да следиш постиженията си и класирането в раздел Резултат. Играч може да спечели само по една дневна и седмична награда.

Ако искаш да играеш за награди повече от 48 часа, трябва да закупиш пакет бонбони Mentos. В раздел „Продукти от състезанието” ще видиш кои са те.

Въведи кода от опаковката в полето „Удължи срок”, както е показано на илюстрацията. Всеки код от опаковката ти дава 7 дни, в които да играеш и печелиш награди.

Ако искаш да спечелиш пътуване до Ямайка, регистрирай отбор и покани 1 твой приятел в играта. Не се колебай да изпратиш покана. След сумиране на всички резултати на отделните членове, отборът с най-висок резултат печели голямата награда.

Скритите бонуси в QR кодовете може да удължат времето за игра с още 24 часа. Ще намериш QR кодовете в реклами или на постери. Можеш да спечелиш още цял ден време за игра като въведеш код от брошура, получена от промо екип или магазин. Кодът от брошурата, както и QR кодът може да се използват веднъж.


Post a Comment

По-нова По-стара