Игра "Famous Алея на Славата"

Крен срок - 15 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Отговори на въпросите и можеш да спечелиш персонализирана бутилка
The Famous Grouse или голямата награда бутилка 4.5л The Famous Grouse и VIP покана за следващата церемония на Famous Aлея на Славата. Награди ще получат 10-те човека, събрали най-много точки за седмицата. Победителят за голямата награда ще бъде определен чрез томбола.

“Famous Алея на Славата – Игра” ще протече в два етапа:

Първи етап – „Famous Алея на Славата – Игра“ в периода 16 май–15 юни 2012 г.

Втори eтап – теглене на победителят за голямата награда и получаване на наградите от седмичните победители.

В ПЪРВИЯ етап на играта, всеки желаещ да участва във „ Famous Алея на Славата – Игра“ трябва да изпълни следните условия:

Да има активен профил във Facebook.

Да се регистрира в приложението на играта със собствените си данни и се съгласи с условията на играта. Всеки желаещ може да участва само с един Facebook профил.

Да отговори на 5-те въпроса във „ Famous Алея на Славата – Игра“ .

Да бъде един от 10-те човека събрали най-много точки за седмицата, за да спечели персонализирана бутилка със своето име. За да събере максимален брой точки, всеки желаещ да участва в играта трябва да:

Отговори на въпросите максимално бързо. Колкото по-бързо се регистрира отговор, толкова повече точки се печелят за всеки един от 5-те въпроса в Играта.
Покани максимален брой приятели. Всеки поканен приятел носи 10 допълнителни точки към резултата от играта.
Да сподели резултата си. Споделянето на всеки резултат носи 5 допълнителни точки към резултата от играта.

ВЪВ ВТОРИЯ етап на играта, ще бъдат изпратени 40 персонализирани бутилки от седмичните награди на „Famous Алея на Славата – Игра“. Ще бъде обявен спечелилият голямата награда – персонализирана бутилка 4.5L The Famous Grouse и VIP покана за една от следващите церемонии във Famous Алея на Славата.

Post a Comment

По-нова По-стара