"Национален литературен конкурс - Най-добър разказ 2012"

Краен срок - 31 август 2012

Участвай в КОНКУРСА

Над 2000 лв. материални и парични награди в литературен конкурс!

Станете писател – участвайте в Националния литературен конкурс за разкази организиран от е-книжарница slaveikov.bg, Министерство на образованието и Ик Жанет-45.

Най-добрите художествени разкази освен, че ще бъдат наградени с награди за над 2000 лв., ще бъдат публикувани в специален сборник на издателство Жанет-45, и широко разпространен в търговската мрежа.

Период на литературния конкурс – цялото лято. Без конкретна тема, както и без литературни стилови ограничения. Можете да участвате... стига да сте настоящ ученик от 1-ви до 12-ти клас : )

Участниците трябва да напишат художествен разказ (един, два, или максимум три) без стилови и тематични ограничения с обем от три до петнадесет машинописни страници. Целта на конкурса е да се развият творческите способности на учениците, да се провокира интересът към литературата, както и да се открият млади таланти за издаване на сборник разкази от водещо издателство за българска литература “Жанет-45”.

Конкурсът е разделен в две категории: за участници до и над 7-ми клас включително. За всяка категория са предвидени по една голяма, една малка и една поощрителна награди.

1-во място и за двете групи – Ваучер на стойност 150 лв. за пазаруване на книги в slaveikov.bg, абонамент за National Geographic за 2013 г., учебници (за по-големите класове), материални награди и публикуване на разказа в специален сборник от ИК “Жанет-45”.

2-ро място и за двете групи - Ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване на книги в slaveikov.bg, абонамент за National Geographic за 2013 г., учебници (за по-големите класове) ), материални награди и публикуване на разказа в специален сборник от ИК “Жанет-45”.

3-то място и за двете групи - Ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване на книги в slaveikov.bg, абонамент за National Geographic за 2013 г., материални награди и публикуване на разказа в специален сборник от ИК “Жанет-45”.

2 Коментари

  1. нещо не разбрах... до 12-ти клас включително или тя нямат право да участват??? моля ако някой може да ми отговори...

    ОтговорИзтриване
  2. ... включително ! То се подразбира ...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара