Конкурс "Сладкиши за кафе"

Краен срок - 4 юли 2012


Вероятно малцина са онези, които се събуждат по друг начин. Еспресо, капучино, лате или нес, изпито у дома или на крак по пътя към работа, всички започваме деня си с чаша от ароматната напитка. Но това е сутрешното кафе. А удоволствието от следобедното кафе, в компанията на парче торта или друго сладко изкушение, което обикновено си позволяваме в почивните си дни в компанията на приятели? Съпроводено от малко клюки, приказки за това-онова и ако сте домакини, от възможността да блеснете с поредния си шеметен сладкиш.

Вероятно много от вас имат свои любими изпитани рецепти за сладкиши, които са подходящи за поднасяне със следобедното кафе. Изпратете ни ги заедно с тяхна снимка, а ние ще изберем най-вкусните сред тях и ще ги споделим с всичките си читатели. Един от избраните ще получи тематична награда – кафе машина ELECTROLUX FAVOLA PLUS, за да може да посреща гостите си с още по-прекрасно кафе.

Изпращайте рецептите си и снимките (не по-малки от 1 МБ) на адрес recepti@goodfood.bg, като посочвате адрес и телефон за връзка с вас. Победителят ще обявим в брой 66, който ще бъде на пазара на 5 юли.

За тези, които наистина са се постарали и са най-активни, сме осигурили и поощрителни награди. Във всеки брой ще дадем и по един допълнителен подарък – комплект от четири чаши за еспресо.

Post a Comment

По-нова По-стара