Влез в час с бебешката мода и спечели памперси за 1 година

Краен срок - 27 май 2012


Бебе и мода – взаимоизключващи понятия ли са това или нещо много важно както за майките, така и за бебетата?

Може ли въобще да се говори за бебешка мода до 3 годишна възраст, има ли тенденции в бебешката мода?

Имат ли нужда бебетата да сa „в крак с модата”?

Модата е навсякъде около нас, но тя е преди всичко начин да се забавляваме, изразим себе си, а в случая с нашите деца - и отношението си към тях!

Какво влагате Вие в понятието "бебешка мода" - емоция, естетически усет, страст към купуване или просто е още един начин да изразите любовта и щастието си, че сте едно цяло с Вашето творение?

Разкажете и ни покажете какво Ви вдъхновява, когато избирате дрешки или обличате малкото си съкровище!

Споделете примери - с линкове или снимки (ваши или от любимите ви сайтове) - за дрешки, аксесоари или цялостно излъчване, които са Ви възхитили!

Помагайте ни, продължавайте да коментирате и споделяте, нека обменяме опит и идеи и заедно да откриваме нови и нови начини да правим нашите бебчета по-щастливи.

На финала на дискусията /на 27.05.2012 г./ една майка, измежду всички участвали в дискусията, ще бъде изтегленa чрез томбола и ще получи невероятен подарък – пелени за цяла година*!

* до 24 Jumbo пакета от асортимента на Pufies, в размери по желание на спечелилата. Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

Името на спечелилата участничка ще бъде обявено във форума на БГ- Мамма в деня на тегленето на томболата. Наградата ще бъде предоставена на спечелилата участничка в срок удобен и за двете страни , след тегленето на томболата, чрез куриер за сметка на екипа на Pufies. За целта в срок от 3 дни от обявяването на спечелилата участничка, тя трябва да изпрати на екипа на Pufies на и-мейл адрес /на БГ- Мамма/ своите лични данни: Три имена, телефон и адрес за доставка. В случай, че в посочения срок спечелилата участничка не изпрати и-мейл със своите лични данни тя губи правото на награда и се тегли нова томбола.

Post a Comment

По-нова По-стара