Спечели торба с идеи за ваканцията

Краен срок - 4 юни 2012

Участвай в ТОМБОЛАТА

Отговори на четирите въпроса и получи шанс да участваш в томболата на Клевър Бук със страхотна награда - Торба с идеи за игри през ваканцията. Клевър Бук ще раздаде общо десет торби, всяка, от които съдържа по една книга-игра и по една кутия активни карти. Наградите ще бъдат изтеглени на 05.06.2012г. Победителите ще бъдат уведомени по имейла, който са попълнили във формата за участие.

Победителите се уведомяват чрез лично съобщение по имейлот служители на Организатора в срок от 2 работни дни от датата на получаване на право да получат награда. Наградените имат право да получат наградата си по куриер на предварително посочен точен адрес в рамките на 7 (седем) работни дни. Ако някой от победителите не отговоря на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни, не се яви да получи наградата или се откаже от нея, на негово място се избира друг Участник.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на Играта, са по 10 броя памучни, цветни, апликирани торби, всяка от която съдържа по един брой активни карти и един брой книжка издадени от „Клевър Бук“ ООД по избор на наградения.

Post a Comment

По-нова По-стара