Конкурс „Аз и моят звезден любимец”

Краен срок - 30 май 2012

Участвай в КОНКУРСА

В този конкурс, журито ще търси интересна и идейна снимка.

Снимки, които не отговарят на темата в конкурса, няма да бъдат одобрявани.

Темата е „Аз и моят звезден любимец” и снимката трябва да бъде пълноцветна, на която се вижда дете и животно/и или птица/и. Ще приемаме и фотографии с плюшени животни и птици, но няма да одобряваме снимки с рисунки, щампи, книжки и други, на които по някакъв начин е изобразено животно. Администрацията си запазва правото да не одобрава снимките, ако счете, че те не отговарят на правилата или идеята на конкурса.

Няма изисквания за актуалност на снимката. Ако имате фотография на вашето дете от преди една година или повече (например) и считате, че точно тя е подходящата и може да ви донесе награда, то вие можете да я качите в конкурса.

Изборът на победители ще става чрез гласуване и с решение на жури. 20-те снимки с най-много гласове ще получат възможност да участват в самостоятелна категория за избор на публиката, но крайното решение ще бъде взето от жури, като е възможно снимката с най-много гласове да НЕ бъде победител. Останалите награди ще бъдат дадени на фотографии, избрани изцяло от жури, без значение от събраните гласове.

Наградите в конкурса ще бъдат играчки или дрешки за победителите.

Тъй като този конкурс е тематичен, ние не считаме, че трябва да ограничаваме участието на победителите в следващия ни такъв, който ще бъде естествено на различна тема, но:
- ако снимка на детето вече е печелило с брой гласове, то в следващите конкурси (в рамките на една година от победата му) може да спечели само като избор на журито.
- ако снимка на детето вече е печелило с избор на журито, то в следващите конкурси (в рамките на една година от победата му) може да спечели само като допълнителна награда.

Post a Comment

По-нова По-стара