Конкурс Извикайте „Лято!”

Краен срок - 15 юни 2012

Участвай в КОНКУРСА

Какво предшества лятото? Правилните отговори май са два …пролетта и желанието за вталяване!:)

Със засилващите се съмнения дали ще си влезем в старите бански, често се обръщаме към ястия с малко калории, понякога безвкусни и скучни. Но, има и такива с превъзходен вкус. Ето това е новият ни конкурс – здравословно, леко, но вкусно ястие и ако трябва да го поставим в някакви рамки, нека това да са 300 калории на порция или по-малко.

Как ще ги измерваме ли? Ние жените като че ли имаме вграден калкулатор за калории, но също така има и информация колко калории се съдържат в 100 гр. от даден продукт. Няма да издребняваме, но поне приблизително можем да ги измерим.

Целта е да сме полезни на себе си и на другите:), да превърнем здравословното хранене в начин на живот или просто да се обогатим с идеи за разтоварващ ден в седмичното ни меню.

Накратко - малко калории, но не за сметка на вкуса!

Място на играта – рецептите се качват на www.josi.bg от участниците и ще бъдат публикувани на фейсбук страницата от Жоси

Награда – продукти на Жоси, които Вие ще си изберете! Да, този път решихме да послушаме вкуса Ви и да Ви дадем възможността да посочите кои 7 наши продукта да Ви подарим (от един или повече видове)!

Да започваме конкурса! И ние нямаме търпение, надяваме се, че и Вие!:)

Post a Comment

По-нова По-стара