Снимай абитуриенти. Спечели Beyoncé Pulse и GUESS Seductive homme

Краен срок - 31 май 2012

Участвай в ИГРАТА

Май месец почти свърши и на всички им е ясно, че това, което следва от тук до неговия край, е едно непрестанно броене до припадък от 1 до 12.

И това, както всяка година, вдъхнови екипа на TeenViewSofia за поредния конкурс, в който главните участници са, разбира се, абитуриентите. Но вместо за звездата, подаръците този път ще бъдат за авторите на най-добрия кадър. Условието е просто: Изпрати ни снимка на абитуриент - може да е сестра ти, брат ти, братовчедката, може да е дъщеря ти, племенницата или сина на съседа, напиши ни имената му, както и твоите три, точен адрес и телефон за връзка.

Пет парфюма от чисто новия Beyoncé Pulse и пет мъжки аромата GUESS Seductive homme ще бъдат специалната награда от TeenViewSofia и за авторите на най-харесваните снимки на абитуриенти, а възможността за участие е до края на месец май.

Наистина не трябва да пропускаш възможността да се заредиш с огромно количество енергия за лятото. Защото ароматът Beyoncé Pulse е точно това - енергия. Той е женствен и единствен по рода си, а жената, която го използва съчетава чувственост и сила в едно. Тя привлича погледите и кара пулса ти да се ускори. Разбира се, на една такава жена най-добре би й стоял един уверен, секси, изтънчен и притежаващ свободен дух мъж. Мъж с вроден магнетизъм и игрив чар, който има нужда само от капка парфюм, за да бъде неустоим. А парфюмът е GUESS Seductive Homme. Той успява да улови същността на мъжа в една прекрасна бутилка.

Така че зареди батериите на фотоапарата и изпращай снимките на teen@viewsofia.com. Срокът изтича в последния ден на май, а на 1 юни ще ги публикуваме за гласуване в галерия. След което ще ти дадем цели 24 часа, за да направиш кадъра си "най-харесван" и ако си сред първите пет автора на най-успешните снимки ще получиш един от ароматите на най-горещото лято - Beyoncé Pulse или GUESS Seductive homme.

Post a Comment

По-нова По-стара