Спечели 78 награди от Hameleon.bg

Краен срок - 6 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Награди:

1. 10 ваучера, които дават еднократна 5% отстъпка от поръчката на клиента, който използва ваучера. Няма минимум на поръчката, нито максимум. Ползва се еднократно.

2. 20 ваучера, които дават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при спазване на следните условия: поръчка за минимум 50 лева, без значение от продуктите и заплащане на поръчката по един от следните методи: на касите на EasyPay в цялата страна, в интернет чрез ePay.bg, по банков път, с кредитна/дебитна карта на ПОС терминала на магазина в интернет.

3. 30 ваучера, които дават 3% отстъпка от поръчката на клиента. Няма минимум, нито максимум на поръчката. Важи за всички продукти в сайта. Ползва се еднократно.

4. Всеки ден (общо 17 дни от 21/05/2012 до 06/06/2012 включително), ще се избира един от всички хора, които са се регистрирали за деня. Победителят ще получава ваучер за 10% отстъпка, която мажи за всички продукти в сайта и може да се ползва еднократно.

5. Един брой слънцезащитен крем 150мл. на Skincode със стягащо действие и защитен фактор SPF 30. Ще бъде доставен безплатно на победителя.

Участието е напълно доброволно и не е обвързано с покупка.

Абонамент за новости: в случай, че участника избере тази опция, ще получава e-mail бюлетин с промоциите в Hameleon.bg ; Във всеки бюлетин има директен линк за ОТКАЗ от получаването му, така че участника е свободен винаги и по всяко време да се откаже от получаването на промоционални оферти и материали.

Обявяване на победители: на случаен принцип ще бъдат изтеглени победители. Техните e-mail адреси, ще бъдат публикувани между 07/06/2012 и 12/06/2012 на страницата Hameleon.bg. Всеки спечелил ще бъде уведомяван на e-mail адреса, който е посочил. Ако не отговори след получаване на уведомителния e-mail в срок до 3 работни дни, следва да бъде изтеглен нов победител и наградата на първия става невалидна.

Post a Comment

По-нова По-стара