Кулинарни вълшебства с PHILADELPHIA

Краен срок - 31 май 2012

Участвай в КОНКУРСА

Както всички знаем крем сиренето PHILADELPHIA е чудесно, намазано върху филия топъл, ароматен хляб. Но то също така е и прекрасен продукт за приготвянето на различни ястия – паста, пиле, супи, ризото, сосове, суфлета, огретен, чийзкейк, кремове и други десерти. Екипът на BBC GoodFood България и нашите приятели от PHILADELPHIA ви предизвикват да ни приготвите нещо по ваш избор с крем сирене PHILADELPHIA, да го заснемете и да ни изпратите снимка на ястието и неговата рецепта.

Ние от своя страна ще ви наградим. Петима от вас ще получат по един комплект подаръци от PHILADELPHIA. Първите двама победители ще обявим още в края на този месец, а останали трима в края на месец май. Развихрете фантазията си – сладко или солено няма значение, стига да е вкусно и да изглежда добре. Изпращайте вашите предложения на konkurs@goodfood.bg до 31 май.

Придружете писмата си с красива снимка на ястието, подробна рецепта, вашето име, телефон за връзка и адрес, на който да ви изпратим наградата ако спечелите. Екипът на нашето списание заедно с приятелите ни от PHILADELPHIA ще избере победителите като определящи ще бъдат креативността, хубавата визия на ястието, правилното използване и съчетаване на продуктите и новаторското виждане.

Тук на страницата ни във Фейсбук ще направим специален албум, в който ще публикуваме всички получени предложения, за да могат всички наши фенове да им се наслаждават и да ги пробват у дома.

Ето и наградите: петима от вас ще получат комплект от PHILADELPHIA, който съдържа:
- Шапка
- Фишу
- Блуза
- Готварска престилка
- Нож за мазане на крем сирене
- Шаблон за торта „Футболна топка”

Post a Comment

По-нова По-стара