Конкурс "Аз и моят домашен любимец"

Краен срок - 1 май 2012


Качи своя снимка с домашния симпатяга и спечели уникална почивка на Санторини, островът на романтиката

Знаем, че обичаш четириногото, пернато или мустакато съкровище вкъщи! Сега заедно с домашния любимец можете да се включите в игра, която да донесе и на двама ви страхотни награди!

Целта на Играта е да се съберат най-много гласове на качена от потребителя снимка, под патронажа на Grabo.bg и свързани с него търговски партньори. Играта допуска участие на индивидуални играчи – физически лица, навършили 18 – осемнадесет годишна възраст, всеки от които може да достигне финала. Участниците трябва да имат потребителски профил в Grabo.bg. Чрез специално създаденото софтуерно приложение, всеки участник изпраща снимка или видео на него и домашния му любимец. Снимките се публикуват на страницата на Grabo.bg.

Всички потребители с потребителски профили в Grabo.bg могат да вземат участие в играта като гласуват за предпочитаната от тях снимка. Гласовете се отчитат на сайта публично, в реално време. Снимките класирали се от първо до ШЕСТО място, според броя на събраните гласове, ще бъдат наградени с предварително обявени награди. Осигурените награди са общо 6.

Класиралите се от 2-ро до 6-то място според Официалните правила Участници, получават награда: хотелски пакети включващи две нощувки в двойна стая със закуски за двама, както следва:

- Заелият 2-ро място в х-л Кемпински Гранд Арена *****, гр. Банско.

- Заелият 3-то място в х-л Феста Виа Понтика *****, гр. Поморие.

- Заелият 4-то място в х-л Лион ****, кк Боровец.

- Заелият 5-то място в Калина Палас, гр. Трявна

- Заелият 6-то място получава на посочен от него адрес материални награди, осигурени от фирма “Зоо Мол” ООД, представляващи ваучер за пазаруване в Zoo Mall, на стойност от 200 лева.

Организаторът има право да изключи от участие във Играта, както и да не предоставя Награда на Участник, за който има данни, че е извършил злоупотреба с технически, програмни или други средства и устройства с цел неправомерен достъп до системи на Организатора и/или участие в Играта и спечелване на Наградата.

1 Коментари

  1. Голямата награда отива при... Marto и Ричи. Те успяха да съберат 1274 гласа и грабнаха голямата награда на Planet Travel Center - Екскурзия за двама на слънчевия остров Санторини

    Мария и Пепо със своите 713 гласа печелят 2 нощувки със закуски за двама в Kempinski Hotel Grand Arena*****, Банско

    krasimira и Майки със своите 609 гласа печелят 2 нощувки със закуски за двама в Хотел Феста Виа Понтика*****, Поморие

    Diana и Тропан със своите 458 гласа печелят 2 нощувки със закуски за двама в Хотел Lion****, Боровец

    Вени и Rio със своите 440 гласа печелят 2 нощувки със закуски за двама в Калина Палас, Трявна

    Ваня и Баронеса със своите 426 гласа печелят ваучер на стойност 200лв за Онлайн зоомагазин ZooMall

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара