Игра на Лора Лазар „Загадка разреши, награда получи!”

Краен срок - 13 май 2012

Участвай в ИГРАТА

Началото на детективския жанр датира от близо 150 години. Всеки от вас знае кой е Шерлокс Холмс, Еркюл Поаро, комисарят Мегре, Филип Марлоу, Авакум Захов… Когато четем криминални романи, ние несъмнено също се опитваме да разследваме престъпленията, описани в него, да свързваме факти, да правим изводи и предположения, очаквайки с нетърпение финала, за да разберем дали сме успели, успоредно с главния герой, да разрешим загадките, пред които той е изправен.

С новата игра, която стартираме, ви даваме възможност да се забавлявате като използвате вашето логическо мислене в разрешаване на криминални загадки, и в същото време – да печелите награди. Загадките няма да са трудни. Наградите са скромни, но забавни.

Отново – 10 седмици, 10 загадки, 10 награди! И голяма награда!

Всеки понеделник ще публикуваме загадка в сайта на Лора Лазар. Решението на загадката, с излагане на съображенията ви за верния, според вас, отговор на зададения в нея въпрос или въпроси, ще очакваме да ни изпратите на електронна поща loralazar@ abv.bg в срока, указан в дадената загадка. От всички участници, дали верен отговор през седмицата, чрез жребий ще бъде определян седмичен победител. В жребия за голямата награда в играта ще участват само участниците, дали верен отговор на пет или повече загадки. Конкретната награда, която може да спечелите, ще бъде публикувана заедно със съответната загадка.

Голямата награда в играта на Лора Лазар „Загадка разреши, награда получи!” включва:

1. Бинокъл Vivitar CV 530 с вградена дигитална фотокамера – съвременна версия на бинокъла на мис Марпъл :). С него не само можете да се фокусирате върху заобикалящия ви свят, но също да съхранявате тези ценни данни за цял живот. С този бинокъл можете да правите до 160 снимки;
2. Мики Маус – вълшебник, официален продукт на Walt Disney;
3. Един верен приятел за всеки детектив – вярно и обучено куче, което ще получи името си от победителя в играта;
4. Мистър Хикс – настолна забавна детективска игра за малки и големи;
5. Романите: - „Баскервилското куче. Етюд в червено” на Артър Конан Дойл;
- „Подвизите на Еркюл” на Агата Кристи;
- „Големият сън” на Реймънд Чандлър;
- „Мегре и трупът в кабинета” на Жорж Сименон;
- „Чашата на проклятието” на Лора Лазар.

Post a Comment

По-нова По-стара