Конкурс "Сладки изкушения"

Краен срок - 22 май 2012

Участвай в КОНКУРСА

Скъпи приятели!

Пролетта е в зенита на своята омая! Около нас всичко вече е цветно и красиво! За да сме в унисон с цялата прелест около нас, а и за да ви доставим нови прекрасни преживявания, ви предлагаме да участвате в конкурса „Впечатли и спечели! Сладки изкушения!“

Идеята на конкурса е всички можещи и желаещи любители – кулинари да споделят свои рецепти за сладки изкушения. Най-доброто предложение ще бъде отличено със специална награда – романтичен уикенд за двама в луксозен апартамент в х-л „Капитол“, на метри от морския бряг!

Отличената рецепта и нейният автор ще бъдат определени от експертно жури в състав:
Шеф готвача на р-т Капитол Георги Секулидис и две красиви, вдъхновяващи дами – водещите кулинарни блогъри Йоланта Делибозова („Вкусно с Йоли“ ) и Ирина Купенска (sunshineskitchen.com, Sunshine's Kitchen)!

Внимание! Победителят в конкурса ще се радва не само на прекрасен морски уикенд през лятото, но и ще може да приготви своя кулинарен шедьовър съвместно с шеф Секулидис в кухнята на р-т „Капитол“!
Надяваме се нашето предложение да бъде пролетно изкушение за всеки от вас! Участвайте! Впечатлете! Спечелете!

Регламент:
Стъпка 1: Харесайте страницата на „Капитол Кетъринг“
Стъпка 2: Изпратете лично реализирана от вас рецепта/рецепти със снимка и текст по зададената тема – „Сладки изкушения“ на адрес catering@capitol.bg
Всички изпратени за конкурса рецепти ще бъдат видими в специално организиран албум на фейсбук страницата на „Капитол Кетъринг“.

Период на протичане на конкурса: 23 април – 22 май 2012 г.
Оценяване на рецептите от журито: 23 май – 28 май 2012 г.
Обявяване на победителя: последната седмица от месец май

Post a Comment

По-нова По-стара