Спечели цялостен стайлинг от Шопинг терапия

Краен срок - 18 май 2012


Ако си истински SHOPPING фен и харесваш нашия STил изпрати ни оригинална снимка с надпис на нашата група SHOPPING-TERAPIA.com

Ние от своя страна, ще ти подарим специален промокод за 15% отстъпка при следваща поръчка в онлайн магазин за дрехи и аксесоари SHOPPING-TERAPIA.com

ДВЕ от вас изпратили своя снимка до 18 май 2012 ще имат възможност да спечелят ваучер за цялостен стайлинг от SHOPPING-TERAPIA.com, на стойност 100 лв.

Съвети и препоръки за снимката:

1. Бъдете оригинални. Постарайте се качеството на снимката да е добро. Направете снимката си с добро осветление. Най-добре навън или на дневна светлина.

2. Снимката трябва да съдържа текст с името SHOPPING-TERAPIA.com, който не трябва да е добавен допълнително с програма за обработка на снимки.

3. Колажи от снимки или само лист с текст няма да се приемат. Все пак това е инициатива за истински ФЕНОВЕ на SHOPPING-TERAPIA и всички искаме да ви видим :)

4. И отново най-важното, снимката трябва да е оригинална и различна и на нея да присъствате единствено ВИЕ. (Снимки с повече от 1 лице няма да участват за наградата )Всеки участник има право да изпрати само 1 снимка.)

Снимките си изпращайте на e-mail: info@shopping-terapia.com, заедно с име и телефон за връзка.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени с томбола. В деня на обявяването на победителите, Shopping-Terapia ще се свърже с всеки от победилите участници чрез имейл и ще очаква обратно получено лично съобщение от съответния победител с неговия телефон и имена за контакт. Крайният срок за връзка с Shopping-Terapia от страна на обявените победители е 25.05.2012, след това те губят правото да получат наградата.

Post a Comment

По-нова По-стара