Игра „Храня ли се здравословно”

Краен срок - 15 май 2012


Участниците трябва да притежават валиден фейсбук профил, както и да могат да го докажат, чрез показване на личен документ за самоличност.

Един от участниците, изпълнили точно условията от горната точка ще получи като награда ваучър за покупка на спортни стоки от магазин Спорт ДЕПО ЕООД. Печелившият се избират на случаен принцип с компютърно теглене в присъствието на представители на „Организатора”.

Участието в играта е доброволно и не е обвързано с покупка или плащане на такса.Участникът, спечелил наградата няма право да я предостъпва на трети лица. Наградата дава право за покупка на всеки артикул в всички магазини Спорт Депо в България. Участникът, спечелил в Играта, има право да избере да получи няколко артикула, чиято стойност не надвишава стойността на ваучера. В случай, че цената на артикулът (артикулите) надвишава стойността на ваучъра, участникът спечелил наградата, има право да доплати стойността им. Организаторът на Играта не носи отговорност, ако участникът, спечелил награда, не хареса нито един артикул в Спорт Депо и не желае да се възползва от наградата си.

Профилите и съветите за здравосволно хранене са разработени от специалист диетолог. Нито един от тях не е изчерпателен и съобразен с индивидуалните особености и здравословно състояние на участниците в играта. Съветите са информативни, а следването им е лична отговорност на участниците. Организаторът на играта не носи отговорност за последствията от хранителния режим и промени в диетата на участниците в играта.

Post a Comment

По-нова По-стара