Великденска игра с Ники Кънчев в Мол Варна

Краен срок - 16 април 2012


За втори пореден път Мол Варна организира уникалната великденска игра с най-известния водещ у нас - Ники Кънчев. Молска интерпретация на световно известното шоу ще се състои на живо в търговския център на 20 април от 19:00 часа. Заявка за участие във Великденската игра може да направи всеки желаещ, от 1 до 16 април, като се регистрира в сайта на Мол Варна -www.mallvarna.bg и отговори правилно на посочените 3 въпроса.

Справилите се успешно ще получат специални преференции като ваучери за пазаруване, талони за отстъпка или други предметни подаръци от търговските обекти в Мол Варна, както и възможността да участват в играта на живо.

На случаен принцип ще бъдат изтеглени имената на общо десет късметлии (5 основни играчи и 5 резерви), които ще могат да участват в голямата великденска игра на живо с Ники Кънчев. На принципа на телевизионното шоу, играчите ще трябва да отговарят на въпроси с различна степен на сложност, като се състезават за сигурните награди на стойност от 20 до 500 лева. Във формата на шоуто в Мол Варна, са заложени и игри с публиката.

Много атрактивни и разнообразни предметни подаръци, ваучери за пазаруване и други награди са осигурени от търговските обекти в Мол Варна за участниците в играта и останалите гости.

Post a Comment

По-нова По-стара