Промоция "Здравословно с Денито"

Участието в промоцията е обвързано с покупка.

Краен срок - 20 април 2012

Участвай в ПРОМОЦИЯТА

Добре знаем, че храната е един от основните фактори за нормалното развитие на човека. Но понякога забравяме, че за да бъде полезноа и с отличен вкус, трябва да е приготвена прецизно и с доказано качество.

Ето защо „Здравословно с Денито“ има за цел да привлече вниманието Ви в тази посока. Използвайки нашите продукти, дарявате здраве и отличен вкус на себе си и вашето семейство.

Купувайки продуктите на Денито, имате шанс да спечелите уникален уред за готвене на пара – TEFAL. Най-важното предимство в готвенето по тази технология е, че при нея в максимална степен се запазват цветът, вкусът, формата и хранителните вещества на продуктите.

А защото ние от Денито вярваме, че можем да сме здрави само ако пазим и природата ни здрава, сме ви приготвили още една изненда!

Знаете ли, че всяка година в природата се изхвърлят над 500 милиарда найлонови торбички, за разграждането на, които са необходими повече от 400 години!!!

Нека започнем грижата за природата от днес! Ето защо създадохме текстилна торбичка Денито. Така и пазаруването ще е удобство. Освен това, ще спестите средства от семейния бюджет.

Върху продуктите на Денито, които се разпространяват в цялата търговска мрежа, ще намерите уникален код. Само трябва да го регистрирате в приложението на „Здравословно с Денито“ и ще разберете веднага, дали печелите удобна текстилна чанта Денито за пазар.

За да участвате в жребия за голямата седмична награда – Уред за готвене на пара TEFAL, трябва да регистрирате 4 кода.

Участвай в „Здравословно с Денито“ – прояви грижа към себе си, твоите близки и природата.

Post a Comment

По-нова По-стара