Запиши се за тест драйв и спечели!

Краен срок - 8 април 2012

Участвай в ИГРАТА

Кое е първото? Яйцето или кокошката?

А кое е първото при автомобилите? Цената или екстрите?

При нас са и двете. Убедете се сами в шоурумите на Great Wall в страната.

Запиши се и направи тест драйв на автомобил Voleex C10 в периода 27 март – 08 април 2012 г. в търговските представителства на Great Wall в страната и може да спечелиш ползването на автомобил Волекс за 4 дни с подарък пълен резервоар през почивните дни по Великден (13 – 16 април 2012 г.).

За да участвате в томболата за спечелване на наградата, е необходимо да се запишете и направите тест-драйв на автомобил Волекс и да попълните тест-драйв анкетна карта с вашите данни и впечатления на място в шоурумите на марката в страната.

Търговските представителства на Great Wall, където може да се запишете за тест-драйв за кампанията са:

„Джесика”, гр. Монтана
„Ес Транс”, гр. Русе
"Митвас", гр. София
"Грейт Ауто", гр. София
"Литекс Моторс", гр. София
"Литекс Моторс", гр. Пловдив
"Спекта Ауто", гр. Бургас
"Ауто Плюс", гр. Бургас
"Варна Моторс", гр. Варна
"Венци Велико Търново", гр. В. Търново
"Венци Габрово", гр. Габрово
"Авто Лукс", гр. Благоевград
"Минерал Ауто", гр. Хасково
От всяко едно от търговските представителства, посочени по-горе, на 10 април 2012 г., произволно ще бъде изтеглен по 1 печеливш от участвалите в празничната кампания. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на сайта greatwall.bg, като представител на нашите дилъри ще се свържe с всеки един от спечелилите, за предоставянето на наградата и уточняване на детайли в тази връзка.

По време на кампанията, търговските представителства ще работят два последователни уикенда с нормално делнично работно време. За да направите тест-драйв на автомобил Волекс, може да се свържете с вашия дилър по телефон или на място в шоурума във вашия град. Моля посетете раздел Контакти на сайта greatwall.bg

Post a Comment

По-нова По-стара