Спечели с БАБА МАРТА и Olips!

За да участват в Кампанията, потребителите първо трябва да:

1. натиснат бутона “like / харесва ми” на страницата на Olips във Фейсбук

2. и напишат в приложението като коментар кратка пролетна приказка за деца под формата на коментар под приложението. В приказката си всеки участник може да използва Пижо, Пенда, Малък Сечко, Щъркела и/ или може да си измислят собствени герои.

3. отбележат в коментара си 5 /петима/ приятели, които биха искали да поканят в играта, като напишат имената им. За да се отбележи приятел, трябва пред името му да се постави „@” (маймунско А). При поставяне на “@” и записване на първата буква от името на приятеля, се появява падащ прозорец, от който можете да изберете името на приятеля, който желаете. Преди „@“ задължително трябва да има интервал, в противен случай няма да бъде възможно отбелязването.

За вдъхновение всеки участник може да се разходи из приказната галерия „Пролетни приказки“

Всеки потребител има право само на един коментар за участие в Кампанията. Ако все пак по невнимание някой участник публикува повече коментари, то той няма да бъде дисквалифициран, но само първият му коментар ще вземе участие в играта.

В края на кампанията 10-те най-вълнуващите и запомнящи се приказки, които са написани като коментар в приложението на играта ще получат по 2 награди:

- Плик с лакомства от Olips
- Голяма мартеница за дома

Участвайте

Краен срок - 29 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара