Игра "Джон Картър: Между два свята"

CINEBUM и ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ започват нова съвместна инициатива, посветена на едно от най-грандиозния приключенски епос за Март 2012г. „Джон Картър: Между два свята“! Филмът е базиран на разказа „Принцесата от Марс“, който от своя страна е вдъхновил Джордж Лукас за „Междузвездни войни“ и Джеймс Камерън за „Аватар“!

Играта стартира днес (20.02.2012г.) и ще приключи на 12-ти Март 2012г. На следващия ден (13.03.2012г.) ще изтеглим и обявим победителите на сайта и в нашите партньори, по отразяването на инициативата! Всички регистрирали откритите от тях кодови думи попадат в нашето „сито“ за участници.

При дори ЕДНА грешно изписана буква от кодовата дума, вашата регистрация се дисквалифицира. Ако регистрираната дума е правилна, вие участвате в разпределението на нашите награди, любезно предоставени от официалния разпространител на „Джон Картър: Между два свята“ за България- Форум Филм!

1) Оригинална USB флаш памет „Джон Картър: Между два свята“ – 1бр.
2) Оригинална шапка „Джон Картър: Между два свята“- 3 бр.
3) Оригинална термо-чаша, променяща визията си при наливане на топла течност, „Джон Картър: Между два свята“- 3 бр.
4) Оригинален ключодържател „Джон Картър: Между два свята“- 5 бр.

Всички победители, след края на играта ще бъдат известени с и-мейл, на пощата, която оставят за контакт при регистрацията си. Моля оставяйте актуален и-мейл, който следите редовно. Всички награди ще бъдат доставени до спечелилите ги, по най- удобния за тях начин!

Участвайте

Краен срок - 12 март 2012

4 Коментари

  1. Аз не видях никаква закодирана дума :(
    Моля който я е видял да я сподели и с нас.

    ОтговорИзтриване
  2. 01.03.2012г. започваме да теглим победител всеки ден в нашата игра, посветена на фантастичния епос „Джон Картър: Между два свята“! Играта ни, съвместно организирана с официалния разпространител на филма за територията на България- ФОРУМ ФИЛМ, тече вече с пълна сила и остават точно 10 дни до нейния финал.

    ОтговорИзтриване
  3. и аз не видях закодирана дума.те глупостите на cinebum край нямат!

    ОтговорИзтриване
  4. Къде да видим печелившите????

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара