Фотоконкурс „Запечатани спомени от Дома на хумора и сатирата”

На 1 април 2012 г. Музеят „Дом на хумора и сатирата” ще отбележи своя 40-и рожден ден, затова и всички изяви през годината са посветени на кръглата годишнина. В залите на Веселата къща ще бъдат показани ценни колекции от художествения фонд „Хумор на народите”, представящи творби от всички жанрове на изобразителните изкуства, а за самия рожден ден – 1 април – домакините подготвят интересна програма.

В дните до празника започва да тече забавен фотоконкурс, в който могат да се включат всички габровци и гости на града, запечатали с фотоапаратите си скъпи спомени от посещението си във Веселата къща. Организатори на конкурса са Музеят „Дом на хумора и сатирата” и медията за градска култура „Елате в Габрово”.

Темата на фотоконкурса е „Запечатани спомени от Дома на хумора и сатирата”, а участник в конкурса може да бъде всеки на възраст от 5 до 105 години, направил снимка в сградата на Дома или в Парка на смеха около него. Забавните фотоси ще се приемат от 15 февруари до 15 март т.г. на адрес snimka@elatevgabrovo.org и ще се преглеждат и оценяват от специално жури.

Селекционираните фотографии ще бъдат поместени на интернет-страниците на „Елате в Габрово” и Музея „Дом на хумора и сатирата”, а за най-добрите са предвидени атрактивни награди.

На 1 април т.г. в Дома на хумора и сатирата ще бъде показана виртуална изложба от получените творби, а селекция от най-добрите ще бъде представена в залите на Дома при тържественото откриване на карнавалния сезон в Габрово на 11.11.2012 г.

Участници: Всички на възраст от 5 до 105 години, всеки българин, направил снимка в сградата или в Парка на смеха около Дома на хумора и сатирата /ДХС/.

Брой фотографии на участник – 2

Награди:
I Награда – Тениска + Туристически гид „Габрово – столица на хумора” + Ваучер за семейно посещение на ДХС
II Награда – Тениска + Сборник „Благолаж” + Ваучер за семейно посещение на ДХС
III Награда – Тениска + Сборник „Габровски хумор” + Ваучер за семейно посещение на ДХС
Награда за най-млад участник – рекламна шапка + Ваучер за семейно посещение на ДХС
Награда за най-смешна снимка – Габровски сувенир + Ваучер за семейно посещение на ДХС

Участвайте

Краен срок - 15 март 2012

Post a Comment

По-нова По-стара