„Хей ръчички, хей ги две – мама може най-добре!“

За всички нас като родители е важно как споделяме собствените си преживявания. Общуваме предимно с думи, понякога използваме и образи, по-рядко музика, танц или майсторим нещо с ръцете си. Дали успяваме да докоснем и заразим другите с емоциите си?

Затова НАПК Ви предизвиква! Имате ли хоби, чрез което се изразявате и което искате да споделите с всички? Или пък Ви липсва професията? А може би ще ни изненадате с практични идеи за бита, семейния живот или дори… с изобретения? Нека заедно да преборим скуката на дългите зимни дни; да се забавляваме и майсторим красоти за пролетните празници, посветени на плодородието и раждането на новото начало!

Повикайте своята Муза на помощ, използвайте таланта си и ни изпратете Вашето послание по някоя от темите КЪРМЕНЕ, РОДИТЕЛСТВО и ЖИВОТ с бебето/детето. Пишете, рисувайте, снимайте, шийте, гответе, апликирайте, плетете, използвайте дизайнерските си умения, композирайте, танцувайте, анимирайте! Включете и децата!

Условия за участие:
1. Споделете с нас своите хрумки, като ги снимате/сканирате и качите на стената във Фейсбук страницата на НАПК или ни ги изпратете най-късно до 18 май 2012 на адрес: rabotilnitsa@podkrepazakarmene.com

Ръчно изработените Ви творения събираме на адрес: 1799 София (Младост 2), Елеонора Веселинова Арнаудова – Минкова, до поискване.

Добавете кратко пояснение на идеята си (ако сметнете за необходимо) и координати за обратна връзка.

2. В работилницата може да се включи всеки – майки, деца, семейства, групи хора. Може да изпращате неограничен брой произведения. Консултантите от НАПК също са поканени да участват.

3. Литературните творби (разкази, стихотворения, импресии и др.) ще качваме в раздел „Бележки“ във Фейсбук страницата на НАПК. По преценка на редакторския ни екип най-добрите ще качим на сайта на организацията в раздел „Вашите истории„.

4. Видеофайлове и фотографии ще добавяме на стената и в специален албум на Фейсбук страницата на НАПК.

5. Ръчно изработените неща ще снимаме и добавим в албума.

6. С Ваше разрешение ще използваме най-интересните творби за бъдещи инициативи на НАПК, благотворителни изложби или базари, презентации и информационни материали в помощ на други родители.

НАПК ще изтрива всички неподходящи или обидни коментари, рекламни материали или линкове. Няма да бъдат публикувани неща с порнографско или религиозно съдържание, внушаващи агресия или съдържащи елемент на дискриминация. С участието Ви в конкурса се съгласявате с неговите правила.

Награди:
За усилията, които сте положили – ще раздадем подаръци! Чрез томбола ще изтеглим имената на няколко участници – те ще получат прекрасни изненади, с които да продължават да творят и да развиват въображението си!

Участвайте

Краен срок - 18 май 2012

Post a Comment

По-нова По-стара