Конкурс "Любовта е сила вечна"

Изпратихме 2011 година, посрещнахме 2012 и си отдъхнахме. От шумотевицата и суетнята на празниците. Започнахме делниците. Но все пак отправяме взор напред и забелязваме идващия 14 февруари - Денят на любовта.

Затова обявяваме следващия ни литературен конкурс - за стихотворение, импресия или кратко есе на тема "Любовта е сила вечна".

Може да участвате само с 1 литературно произведение, като задължително посочите двете си имена и от къде сте, възраст по желание. Творби, подписани само с малко или с галено име няма да се допускат. И от морално-етични съображения, напомняме да не копирате готови текстове от мрежата.

Изпращайте писамата си на адрес: ivet@az-media.biz до 14 февруари включително. Трима от участниците след жребий ще получат награда - по една книга.

Хващайте химикалките и/или компютърната клавиатура и потърсете вашите любовни вдъхновения!

Участвайте

Краен срок - 14 февруари

7 Коментари

  1. Идеята за играта е чудесна, но защо при положение, че е литературен конкурс, в който призовавате хората да "търсят вдъхновение", заявявате, че наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип? не трябва ли след като участниците са се постарали и дали нещо от себе си, това усилие да се оцени подобаващо, а именно да се изберат най - добрите измежду тях?

    Поздрави,
    Мария

    ОтговорИзтриване
  2. Съгласна съм с Мария. Все пак за това са конкурсите, за да има добри и най - добри, това е нечестно.

    ОтговорИзтриване
  3. Ъъъ, да, голямо недоумение и при мен. Книгата е хубава награда, но предвид колко нечестно могат да постъпват някои хора само и само заради желанието да бъдат победители ( чрез измама и участие повече от един път, да кажем ), направо ми се изгуби желанието за всякакво участие. То си е гавра с хората, които наистина имат талант в себе си...

    ОтговорИзтриване
  4. Поддържам мнението на Мария-всеки заслужава за Свети Валентин по една книга -труд си е да пишеш с9тихове, пък и да зарадваме любимия, че сме дали нещо от себе си- в случая хубави слова за него

    ОтговорИзтриване
  5. Да , ние които честно си пишем - заслужаваме за труда и Любовта си към любимия - подобаваща награда за Деня на влюбените.

    ОтговорИзтриване
  6. Убедена съм , че любовта е сила вечна и затова участвам.Подкрепям всички ,които вярват в любовта дори и да не са млади.........за нея наистина няма граници и тя е душевен елексир за човек, не означава тялом да се отдадеш!Вече толкова години...сме влюбени!Защо не получи всеки участник по нещо....за Свети Валентин ...за спомен от Вас! Български или не..този празник го...отбелязваме.,защото почитаме Любовта!

    ОтговорИзтриване
  7. Съгласна съм с всички до момента.Не е допустимо
    така да се постъпва-пренебрежително с хора на изкуството.Аз предлагам творбите на всички участници в конкурса да се включат в стихосбирка.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара