Игра с награди "Кои продукти наистина са био?"

1. Как можете да участвате:
1.1. В свободен текст и/или визия, представете био сертификатите, които познавате, чрез отговор тук в темата.
1.2. Имате право да участвате само с една публикация – т.е. впишете всички био сертификати, които познавате, наведнъж. Подгответе се предварително добре. Можете да коригирате самата публикация, толкова пъти, колкото допуска форума, но не и да пишете втора, трета и т.н. публикации, като допълващи или коригиращи първата.
1.3. Допускат се всякакви коментари и подсказвания между участниците.
1.4. Не се допускат напълно копирани текстове, публикувани вече от друг потребител в темата. Ако използвате готови статии от други форуми и сайтове, трябва да имате съответното разрешение от автора за това. Ние и bg-mamma не носим отговорност за претенции на трети страни относно текстовете, които публикувате тук.

2. Награди:
2.1. Един от вас, който е дал най-подробна и коректна информация, според нашата преценка, ще получи Skin Blossom - био комплект: душ гел и лосион за тяло, гъба за баня за Свети Валентин. Ако имаме колебания в избора, ще организираме бързо допитване.

2.2. Двама от вас, чрез жребий, ще спечелят Skin Blossom - био хидратиращ лосион за тяло, за всички типове кожа

2.3. Двама от вас, чрез жребий, ще спечелят Skin Blossom - био балсам за комплексна грижа, за всички типове коса

Теглене на жребий и обявяване на резултатите – 6.02.2012 г., до края на деня. Тегленето на жребия се извършва чрез отпечатване на потребителското име на всеки участник на хартия, сгъване и поставяне в урна. Независим представител от външната счетоводна къща, която ни обслужва, ще изтегли жребия. Имената на печелившите ще бъдат публикувани тук.

Печелившите участници следва да изпратят имената си, адрес и телефон до нашия e-mail: office@shopthebest.eu.

Не се предоставя паричната стойност на наградите.

Наградите се изпращат до един календарен месец след края на играта, за смeтка на www.shopthebest.eu. В деня на изпращането ще Ви уведомим тук със съобщение. Наградите се изпращат до офис на “Еконт”, който е най-близко до адреса на печелившия. Пратките се адресират до печелившите лица и следва да се вземат само лично, срещу предоставяне на лична карта за проверка.

Участвайте

Краен срок - 31 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара