Коледен конкурс "Знанията са наши приятели"!!!

Уважаеми приятели, дойде ред на традиционния коледен конкурс на Знания ТВ. И понеже е празник, и то най-обичания, решихме да не ви причиняваме главобол с трудни въпроси точно преди Коледа. Ние в Знания ТВ обичаме да имаме приятели, затова измислихме коледен конкурс "Знанията са наши приятели"

Условия

Какви са условията? Ами... няма. Какво трябва да направите за да го спечелите? Печели този, който на 03.01.2012 има най-много приятели, които харесват Знания ТВ. За целта сме изработили един брояч, който можете да видите тук - http://apps.facebook.com/znaniatvpage/ . Внимание ! За да можем да "броим" приятелите ви, трябва да ни разрешите достъп. Този достъп не е по-различен от този, който давате на всички приложения - игри, конкурси и т.н. Няма да ви спамим нито да използваме данните ви по някакъв начин. Броячът ще стартира на 01.12.2011.

Щяхме да забравим наградата - електронен четец на книги Kindle Keyboard WiFi - най-продаваният четец на електронни книги в света. Участвайте в този конкурс, че следва януарският, който ще е доста, доста труден.... :)

Участвайте

Краен срок - 3 януари 2012

1 Коментари

  1. Деси Чобанова от Русе е победител в коледния конкурс "Знанията са наши приятели"!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара