Кое е любимото ви място в Благоевградско?

Мелник е любимият ви град? Рилският манастир ви зарежда с енергия? Или пък местността Рупите? Или има друго място, за което ние дори не сме чували, а смятате, че всеки българин трябва да посети? Очакваме отговорите ви и в замяна даваме награди!

Новият Opel Antara, с привлекателния си външен дизайн, прекрасен интериор и мощни двигатели е истинско вдъхновение за пътешествия, за откриване на нови пътеки до уникални кътчета от страната ни. Ето защо Списание 8 и Оpel тръгнахме на път. Посещаваме и разказваме за най-интересните български забележителности от всяка една област на България. И както винаги – разчитаме на помощ от вас, нашите читатели.

Търсим културни, природни и исторически забележителности. Очакваме предложението ви за вашата любима дестинация – ще дадем и награди за това! Изпратете ни снимка* на любимото ви място, заедно с кратко описание и координатите си на имейл ossemphoto@gmail.com.

Снимките ще се появяват една по една в галерията тук, а по-долу очакваме коментарите ви. Вижте дали някой вече ни е изпратил любимата ви дестинация - ако не е, изпратете ни я вие, а ако вече е тук - подкрепете я! Кажете ни коя от забележителностите най-много ви допада и защо.

След жребий един от читателите, предложил обект и един от гласувалите ще получат награди – абонамент за Списание 8 и сувенири от Opel.

Следващият месец обявяваме друга област и продължаваме напред, докато изберем любимите на всички ни забележителности.

Участвайте

Краен срок - 20 декември

Post a Comment

По-нова По-стара