Спечелете лаптоп Samsung Series 3 300V5

Участниците трябва да посетят интернет страницата www.game.hicomm.bg и да се регистрират с име и фамилия или да чрез Facebook профила си, след което получават достъп до въпросите. Входната регистрация автоматично регистрира участника за томболата за спечелване на втора и трета награда от играта, предоставени от Samsung. След това участникът може да влиза в играта произволен брой пъти с направената регистрация. Спечелените точки се натрупват в профила му. В края на играта десетте участници, събрали най-много точки, участват в отделна томбола за голямата награда, предоставена от Samsung.

Играта стартира с 200 въпроса на обща тематика, от които на участиците се задават въпроси на случаен принцип. Отговарянето на тези въпроси става с избирането на един от няколко предложени възможни отговора. Всеки верен отговор дава 50 точки. В началото си играта съдържа 13 въпроса, свързани с лаптопи на Samsung. Верният отговор на тези въпроси носи по 500 точки. Тези въпроси могат да се падат повече от веднъж и да се допълват от страна на организатора по време на играта. В играта са включени и 21 анкетни въпроса, отговарянето на които носи по 500 точки независимо от избрания отговор. Всеки един от тези въпроси може да се падне само по веднъж на уникален участник. Организаторът си запазва правото да добявя нови въпроси във всички категории по всяко време на играта.

Участниците също имат право да предлагат въпроси, като одобрените от страна на организатора се включват в играта в началото на всяка нова седмица от протичането й. Ще има секция предложи въпрос, където участникът ще може да направи своето прдложение, което няма да бъде видимо от другите участници. Към резултата на участника, предложил одобрен въпрос, се добавят 2000 точки.

ГОЛЯМА НАГРАДА – SAMSUNG SERIES 3 300V: След финала на играта един от първите десет участника, събрали най-много точки, ще спечели голямата награда след теглене на отделна томбола.

ВТОРА И ТРЕТА НАГРАДА - МОБИЛНИ ТВЪРДИ ДИСКОВЕ НА SAMSUNG: Теглят се на томболен принцип измежду всички регистрирани участници.

Участвайте

Краен срок - 30 ноември

6 Коментари

  1. Моят съвет е да не участвате в тази игра. Миналата година лаптапа спечели един нахалник, който все се представяше за болен, а за втора поредна година взе наградата от тази игра. Организаторите толерират всякакви нечестни способи за събиране на точки в играта - включително едновременна игра от 4-5 браузера и пр. Не си хабете времето и усилията - предварително на организаторите е ясно на кого ще дадат лаптопа. Вячеслав Попов

    ОтговорИзтриване
  2. да,да,напълно съм съгласна с това.

    ОтговорИзтриване
  3. И аз си спомням , че хай-ком ме прецакаха миналата година, че имейлът ми бил невалиден

    ОтговорИзтриване
  4. Някой знае ли им имейла на тази игра спешно трябва да им пиша не мога да се логна в сайта http://game.hicomm.bg/bg/play/ от 3 дена а изоставам в класацията

    ОтговорИзтриване
  5. Пробвайте на този имейл: bigstoyan@hicomm.bg

    ОтговорИзтриване
  6. На мен изобщо спря да ми отваря страницата с въпросите............

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара