Промоция "15 години заедно"

Промоцията е обвързана с покупка.

Промоцията включва следните продукти със стандартен дизайн и опаковка:

Сокове, нектари и напитки с марка „Queen’s” в опаковка от 1L Тетрапак с изключение на вкусовете Кактус, Нар и Зелен банан.

Участниците трябва да изрежат минимум 3 етикетчета с надпис на български език „Аз знам какво пия“ и да ги изпратят по пощата на адрес: село Казачево, ПК 5548, обл. Ловеч, за играта „15 години заедно“

Всеки участник има право да изпраща неограничен брой изрязани етикетчета „Аз знам какво пия“, при условие че общият брой е кратен на 3 и изпращането на всеки код се свързва със закупуването на определен продукт от участника. Етикетчето може да се използва еднократно за участие в томболата за спечелване на една от трите вида награди.

С изпратените етикетчета „Аз знам какво пия“ участниците участват в седмичната томбола за спечелване на 1бр IPOD TOUCH, 1бр. ваучер за уикенд за двама на място по избор на стойност 240лв и 5 бр. фотоапарати марка „General Electric”.

Тегленията на награди са общо 15 – по едно всяка седмица в периода на промоцията:

Томболата ще се организира всеки понеделник. Първото теглене ще бъде на 17 октомври 2011г., а последното – на 23 януари 2012г.

Изпратените етикетчета с надпис „Аз знам какво пия” участват в тегленето на награди само в текущата седмица /седмицата, в която е изпратено писмото/, като важи пощенското клеймо.

Участвайте

Краен срок - 23 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара