LadyZone.bg има рожден ден! Ставаме на една година и държим да ви затрупаме с подаръци!

Празнувайте с нас и спечелете луксозни бижута Swarovski!

Как? Бъдете кретивни и ни изпратете вашата интерпретация на логото на LadyZone.bg. Имате пълна свобода да творите и импровизирате, като използвате различни материали и изразни средства!

Изпратете ни снимка или видео на вашето творение, споделете го с всички и призовете приятелите си да гласуват за вас – логата събрали най-висок рейтинг ще спечелят блестящи и стилни комплекти от Swarovski: отляво надясно - 2 х Leslie Set, 2 х Angelic Set и 1 х Brilliance Set!

За да се включи в играта, всеки участник трябва да публикува своя интерпретация на логото на ladyzone.bg в специално създадената за играта секция. Потребителите могат да изпращат снимка или видео. Няма ограничения относно начина, по който да се интерпретира логото на сайта, могат да се използват всякакви средства за изобразяването му.

Участниците задължително трябва да имат регистрация на сайта, както и да попълнят информация за контакт: три имена, години, телефон, електронна поща, когато изпращат съответния материал.

Всеки посетител на сайта ще има възможност да гласува за повече от една интерпретация на лого, но само по един път за конкретен материал. Опити за манипулиране на вота няма да бъдат толерирани и автоматично ще водят до дисквалифициране на съответните материали. От авторите на 10-те интерпретации на логото на ladyzone.bg, събрали най-много потребителски гласове, чрез жребии ще бъдат избрани петима победители, които ще спечелят награда.

Участвайте

Краен срок - 30 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара