Конкурс за снимка „Виктория, моят дом и спокойствието, което заслужавам“

Домът е мястото, където обичаме да прекарваме повече време със семейството си и да се наслаждаваме на уюта, който ни заобикаля. Градим го с много желание и обич. Миговете на спокойствие, с които ни дарява домът ни са желаната почивка след натоварения ден.

Изпратете снимка на дома Ви и участвайте във фотоконкурса „Виктория, моят дом и спокойствието, което заслужавам“ и може да спечелите един от трите брандирани подаръка, предоставени от ЗАД „Виктория“.

1. Всеки потребител има право да изпрати само една снимка.
2. На снимката задължително трябва да е изобразен домът Ви отвън или отвътре: стая, градина, тераса или мястото в дома Ви, което най-много харесвате.
3. Снимката трябва да показва спокойствието, с което Ви дарява Вашият дом.
4. Не се приемат нецензурни снимки.
5. Няма да се приемат снимки-колажи.
6. Няма да се приемат крадени снимки от други сайтове. Ако се установи кражба, съответният участник ще бъде дисквалифициран.
7. Приемат се само снимки на участници над 18 години.
8. Служители на ЗАД „Виктория“ и техните семейства не могат да участват.
9. Потребителите гласуват за публикуваните снимки и първите три, събрали най-много гласове печелят в конкурса „ВИКТОРИЯ, моят дом и спокойствието, което заслужавам”.
10. ЗАД „Виктория“ ще се свърже с печелившите в конкурса за връчването на наградите чрез контактите, предоставени в регистрационната форма за участие в конкурса.

Участвайте

Краен срок - 21 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара