Конкурс "Прането е забавно!"

За участие са поканени всички родители, които имат фотоси на своето дете с леген, пералня, с чисти (и не толкова чисти :) дрешки), с мивки, вани, простори, кошове за пране и всичко, което е свързано с ухаещите на чисто бебешки дрешки. Споделете с нас забавни спомени от пране и простиране със спретнати помощници и немирни бебета. Ако все още нямате такива снимки, грабвайте фотоапаратите - следващият месец е пред вас…

Очакваме снимката на вашето дете от 10 ноември до 10 декември на email pr@9m-bg.com. В полето SUBJECT (ОТНОСНО) напишете Rex. В писмото задължително напишете двете си имена, откъде сте, телефон и адрес за обратна връзка. В конкурса може да участва всеки родител, който ни изпрати снимка на своето дете, отговаряща на посочения регламент. Едно дете може да участва само с една снимка.

Снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на „9 месеца” на 13 декември и ще бъдат публично достояние.

Конкурсът ще продължи до 12 януари 2012 г. Дотогава всички потребители на Фейсбук ще могат да разглеждат снимките на участниците. Ще обявим победителя на 13 януари 2012 г.. Той ще бъде избран от организаторите на конкурса – списание „9 месеца“ и Хенкел България.

Голямата награда, предоставена от Хенкел България, е перилен препарат REX Baby Cotton Extract (в количество, необходимо за една година). Фирмата предоставя и 5 поощрителни награди - REX Baby Cotton Extract 2 кг. Специалната награда, предоставена от „9 месеца“, е едногодишен абонамент за книжното тяло на списанието и двугодишен абонамент за архива на „9 месеца” на www.9m-bg.com.

Участвайте

Краен срок - 10 декември

3 Коментари

  1. koi са печелившите тук

    ОтговорИзтриване
  2. кога ще има печеливши тук?

    ОтговорИзтриване
  3. Голямата награда, предоставена от Хенкел България, е перилен препарат REX Baby Cotton Extract (в количество, необходимо за една година). Цяла година малката Никол Георгиева от София ще се радва на чисти и свежо ухаещи дрешки.

    Поощрителни награди REX Baby Cotton Extract 2 кг получават и Емилио Людмилов от Силистра, Кристин Колева от Стара Загора, Катерина Гил от София, Милен Симеонов от Перник и Рая Григорова от София, които ни доказват, че прането е наистина забавно изживяване.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара