Опитай Veloster с приятели

Целта на Играта е популяризиране на модела автомибили Veloster, част от продуктовото портфолио на марката Hyundai. Играта е тип „томбола”, в рамките на която Участниците, избран чрез жребий, ще спечелят iPad 2 3G, 4 тест драйв уикенда (4 човека ще получат страхотния нов модел на Hyundai Veloster за цял уикенд и ще могат да правят с него каквото си поискат), 100 градски тест драйв преживявания (100 човека ще могат да изпробват колата в градски условия).

Участник в Играта е всяко физическо лице, което е български гражданин и е направило валидна регистрация в www.facebook.com и което в Периода на Играта: „стане фен“ на Facebook страницата; посочи своето име, и-мейл адрес, телефон за връзка с него и населеното място, в което живее. Впоследствие тази информация ще се използва за маркетинговите цели на "Индустриал Комерс" ЕООД, официален представител на Hyundai Motor Company за България.

Печелившите Участници имат право да получи Награди, които включват:
(i) Четири тест драйв уикенда, в които автомобилът Velosterсе предоставя на Печелившите Участници за един уикенд в рамките на Периода на първия кръг на Играта.
(ii) Сто градски тест драйв преживявания, които се провеждат след втория кръг на Играта.
(iii)Един iPad 2 3G, за който играят четиримата Участници, спечелили тест драйв уикенд.

Печелившите участници трябва да представят свидетелство за управление на МПС или да са придружени от лице, което да има шофьорска книжка и да я представи.

Печелившите Участници в първия кръг на играта, които са спечеили тест драйв уикенди, имат задължението да направят и изпратят поне 3 снимки от проведения тест-драйв, които да изпратят до Организатора на Играта, който ги публикува в специално приложение във Facebook във втория кръг на Играта.

Наградата iPad 2 3G печели Участникът, който е събрал най-голям сборен брой гласове под своите снимки от тест-драйв уикенда

Участвайте

Краен срок - 28 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара