Международният конкурс на лауреатите “Златната рибка“

Идеята на конкурса, е да събере на едно място талантливи млади хора на възраст до 25 години, заели призови места в подобни арт-надпревари и в условията на конкуренция между равни да бъдат избрани най-добрите.

Право на участие имат изпълнители от всички държави, които са носители на Grand Prize, първа, втора и трета награда от национални и международни конкурси в разделите: музикално, танцово и изящно изкуство.

Право на участие имат художествени формации и солисти от всички държави на възраст до 25 години, които приемат условията на този статут.

Във Фестивала могат да вземат участие и изпълнители, надвишаващи допустимата възраст, след заявка от тяхна страна и по преценка на организаторите.

Участниците във фестивала не се ограничават в жанрово отношение: музика, танц, театър, цирк, изящни изкуства, фолклор, мажоретни състави, оркестри, хип-хоп, брейк формации, демонстрации по източни бойни изкуства и др.

Съставите участват с по едно изпълнение до 7 минути в два концерта.

Вокалните солисти участват с по едно изпълнение до 4 минути. в два концерта.

Участниците получават дипломи за участие и специален сувенир.

Участниците във фестивала не са задължени да вземат участие в конкурсите.

За фестивалната програма се предвижда: концерти, изложба на която художници и фотографи представят своите творби, като най-добрите ще бъдат наградени; конкурс Мис и Мистър „Златната рибка” екскурзии, дискотеки, и др.

Пакетът с материалите за участие могат да се изпращат и на E-mail: goldfish11@abv.bg ИЛИ на адрес: 9000 ВАРНА Централна поща п.к № 14 – Международен детски фестивал “Златната рибка”; GSM: 0886178939; 0895439484

Разходите по транспорт, настаняване и храна се поемат от участниците. Предлагаме съдействие за настаняване и пълен пансион по хотели с предварителна заявка.

Документи, материали и CD не се връщат.

Участвайте

Краен срок - 31 октомври

1 Коментари

  1. Международният конкурс на лауреатите “Златната рибка“ ще се проведе от 01 до 07 август 2015 година. Официален E-mail е : goldfishbg@abv.bg
    International competition of the laureates "Goldfish" will be held from 01 to Aug. 7, 2015. Official E-mail is: goldfishbg@abv.bg

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара