Включи се в City Remix и печели парти награди

Танцувай на автобусен бийт, прави сложни чупки на градските сирени, създай химн от клаксон на такси. Стартирай купона със звуците на твоя град, създавайки свой собствен City Remix. Как? Улови и качи звуците от твоя град и заедно с DJ Мартен ще ги превърнем в парчето на града,но на всичко отгоре можеш да спечелиш големи награди и билети за предстоящи партита!

Светът е готов да започне купона със собствените си градски звуци и ти можеш да се присъединиш заедно с J&B.

Улови и качи звуците от твоя град и заедно с DJ Мартен ще ги превърнем в парти химни. Покажи ни духа на твоя град и докажи на света, че градът ти знае как да се забавлява.

Нуждаеш се от вдъхновение? Хвърли око на картата и виж клипове от цял свят - след това излез и започни да събираш звуци. Докажи, че твоят град купонясва по-здраво от останалите.

Издигни парти кандидатурата на твоя град. Парчето направено със звуците от градовете в България ще се пуска на J&B партита по цял свят. Ела на J&B партитата и се присъедини към хилядите други, които ще се забавляват цяла вечер със сетовете на диджеи от световна класа, докато се наслаждават на перфектния J&B микс, забъркан от топ специалисти.

Всеки път, когато качваш звук, шансът ти да спечелиш награди или билет за парти се увеличава. Ако клипа ти е избран и стане част от световния City Remix, поканата ти за голямото парти на J&B е гарантирана. Започвай да качваш клипове!

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара