Играта продължава! Нека музика звучи в летните горещини :))

# В началото на всяка седмица ще публикуваме по три песни, групирани в три категории на трудност – Bronze, Silver и Gold.
# Всяка категория съдържа 1 верен и 2 грешни отговора, а всеки верен отговор ще ви носи различен брой точки в зависимост от степента на трудност.

# Ако изберете правилен отговор в категория Bronze, ще получите 1 точка към актива си;
# категория Silver ви дава 2 точки, ако отгатнете вярно,
# а най-трудната – Gold - ще добавя 3 точки към общия ви сбор.
# Сумарно всяка седмица, ако имате три правилни отговора в трите отделни категории, ще печелите по 6 точки.
# Времето, с което разполагате за отгатване, е точно 1 седмица. За победител в играта ще се смята участникът, събрал най-много точки в рамките на нейната продължителност.

На 29 август, 2011 г. (понеделник), ще публикуваме имената и наградите, които ще получат потребителите, събрали най-голям брой PC точки.

След обявяване на победителите, всеки един от тях ще трябва да изпрати и-мейл с името си, точен адрес и телефон за връзка и потребителското си име в ИГРАТА на www.pcceni.bg на имейл nelly@gsmreview.bg При несъответствие на някое от 2-те имена, наградата на участника ще се счита за невалидна, и ще бъде дадена на следващия в класирането.

Ако двама или повече потребители са събрали еднакъв брой PC точки, ще бъде изтеглен жребий, който ще определи при кого ще отиде наградата за съответното място

Всеки участник има право само на една награда от ИГРАТА.

Участвайте

Краен срок - 28 август

Post a Comment

По-нова По-стара