Фотоконкурс "Виж Аз мога..."

Изберете снимка на детето си, когато то се учи да прави нещо. Снимката трябва да е забавна, интересна и да отговаря точно на темата.

Ако администраторите преценят, че снимката не отговаря на условията тя няма да бъде качена!

Всеки участник може да изпрати само ПО ЕДНА снимка на детето си (ако има повече от едно дете, по една снимка на всяко оттях), като във писмото си добавите име, възраст и населено място на детето, на e-mail: nashite_deca@abv.bg

Освен със снимка можете да участвате и със видеоклип, като за участието си страницата ни ще бъде отворена за споделяне на видеоклип, и ще можете да качвате видеото директно на страницата.

Снимките трябва да са актуални, което означава, че от момента на снимката не трябва да са минали повече от 6 месеца!!! Изпращайте снимки с име, възраст и населено място! Снимките трябва да са в .jpg формат и не по-големи от 5 МБ! Конкурсът е за бебета и деца на възраст до 8 годинки.

Снимките ще бъдат разделяни на 3 възрастови категории - 0-1 г., от 1-3 г. и от 3-8 години, според настоящата възраст на децата.

Победителите ще бъдат избирани, изцяло от нашите спонсори, така че броя на харесванията ще бъдат взети под внимание само ако спонсорите решат. Печелившите участници ще бъдат обявени до 5.09.2011.

Участвайте

Краен срок - 12 август

Post a Comment

По-нова По-стара