Кастинг: Рекламно лице на "Сънчо"

Здравейте, приятели на Слънчо!

Остават броени дни до излизането на първата серия бебешки дрешки с марката "Сънчо". Буквално на рожденния ден на Сънчо - 25 Август серията с марка "Сънчо" ще бъде факт. Ето защо екипът на Сънчо и Сънчо Еоод решиха да изберат първите рекламни лица - за първите снимки ,които ще се ползват от Сънчо Еоод с рекламна цел.

Ако сте МАМА с детенце до 1г. възраст можете да участвате в нашия кастинг като изпратите Ваши снимки с детенцето или дечицата Ви на имейл: casting@suncho.bg

Ако имате повече от едно детенце - близнаци или тризнаци - ще се радваме да участвате.

Първата серия продукти с марка "Сънчо" ще бъде за най-малките, затова възрастовата граница е толкова ниска.

За МАМА възрастова граница няма.

Изборът ще е само МАМА с детенцето й, тоест няма да избираме най-подходяща МАМА и най-подходящо детенце. Семейната връзка е много важна в случая.

Друго важно изискване е да участвате само ако сте от София, предвид това, че е добре да сте на разположение за снимки и да се избегне тежко пътуване на малко детенце до София.

Снимките, които ще ни изпратите на вече посоченият имейл : casting@suncho.bg трябва да са поне няколко, свободно избрани от Вас. Запазваме си правото да поискаме допълнителни снимки в случай, че сме затруднени в избора. Задължително е да Ви има на една и съща снимка с детенцето или дечицата, а не поотделно.

Всички снимки на дечица трябва да са с дрешки ,за да се избегнат спекулации с целта на кастинга.

Без снимки с кърмене моля!:)

В имейла до нас напишете Вашите имена като родител, имената на детенцето или дечицата и Ваши координати за връзка .

Снимки с МАМА и ТАТИ заедно с детенцето също са добре дошли.

Приложете кратък текст на тема " Какво е Сънчо за мен?"

С изпращането на снимки за кастинга Вие се съгласявате Сънчо Еоод да ползва тези снимки за кампаниите си, независимо дали сте избрани за рекламно лице.

Избраните за рекламно лице ще получат професионална фотосесия, честта да са лице на Сънчо, както и подаръци от серията "Сънчо" за детенцето или дечицата.

Моля , нека участват само позитивни и усмихнати хора.

Екипът на Сънчо и Сънчо Еоод си запазват правото да променят условията и изискванията към кандидатите.

Участвайте

Краен срок - 25 август

Post a Comment

По-нова По-стара