Конкурс "Моето лято 2011"

Конкурсът е за любителска снимка с тема Моето лято 2011. Целта на всяка снимка е да изобрази весел момент от лятото на Вашето дете, без значение дали ще е на море, планина или някъде другаде.

Условия за участие в конкурса:

1. В конкурса могат да участват всички потребители на сайта БГ Домакиня, регистрирани преди 20 август 2011 година!

2. Всеки потребител има право да изпрати само една снимка - авторска.Снимката трябва да е лично ваша. Нямате право да участвате с чужда снимка или от името на друг човек. На снимката задължително трябва да присъства Вашето дете/деца - ако са повече от едно и по желание Вие и/или Вашата половинка.
3. Към снимката задължително трябва да се добави заглавие. Трябва да се посочат мястото, което е изобразено на снимката, възрастта на детето и името му, Вашите три имена, местонахождение и потребителското Ви име от сайта
4. Снимката, с която участвате в конкурса не трябва да присъства в подписа Ви или на аватара!
5. Няма да се приемат неприлични снимки и такива на голи деца, снимки-колажи, снимки, които са подлагани на обработка със софтуер за изображения, снимки,които вече са публикувани в интернет пространството.
6. Администратори и модератори нямат право на участие.

Снимки не отговарящи на условията ще бъдат премахвани!

Изпращайте снимките от 20 август 2011 г. до 26 август 2011 г. вкл. на e-mail - moetolqto2011@abv.bg Чрез участието си в конкурса Вие давате съгласие Вашата снимка да се публикува на интернет страницата на БГ Домакиня. Можете да заявите отказ от участие по всяко време. След приключване срока за изпращане на снимки ще бъде пусната тема - анкета за гласуване, в която Вие ще изберете победител в конкурса. Конкурсът ще е анонимен. Всяка снимка ще бъде с номерче.

За победителят има осигурена предметна награда за мама - морски сувенир - кутия за бижута и парична - 10 лв. подарък за дете/деца (малко, но от сърце)!!!

Покажете ни лятото около Вас! И преди всичко се забавлявайте!
Искрено се надяваме този конкурс да не бъде опорочен, а да покажем колко хубави деца имаме!

Участвайте

Краен срок - 26 август

1 Коментари

  1. Победител в конкурса „Моето лято 2011“ е KOLIIN - сн. 30 с 58 гласа.

    2 място - mitova - сн. 2 - 24 гласа
    3 място - diandzili - сн.7 - 18 гласа, didoni27 - сн. 14 - 18 гласа и ruki1980 - сн.47 - 18 гласа

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара