Фотоконкурс "С деца на море"

Докато обмисляте към кой горещ плаж да се отправите или още по-добре - вече се припичате на слънце, екипът на Zar.bg ви предизвиква да участвате в лятната фотоигра, която нарекохме С ДЕЦА НА МОРЕ.

За да попаднете в морската ни фотогалерия, снимайте с фотоапарат или с мобилен телефон и изпратете снимката на онлайн формата http://zar.bg/more/. Важното е главният герой в кадъра да е дете и да е спазена морската тематика (например снимка на плажа..., но не само - наистина разчитаме на въображение).

Така бързо ще станете известен, тъй като фотографиите ще се появят в страницата на конкурса в Zar.bg. Освен това е възможно нашите летни водещи да ви потърсят, за да разкажете в ефира на Дарик Радио как точно сте направили въпросния фотошедьовър.

Фотографии с еротично съдържание не приемаме, имайте го предвид - все пак не искаме снимката на вашето усмихнато дете да попадне в неподходящи фотофоруми.

Конкурсът стартира на 26 юли и ще поддържа слънчевото настроение през целия август, а победителите ще обявим през септември. Авторите на снимките, които се класират на първите три места и получат най-много гласове, ще спечелят награди.

Мидички, кофички, лопатки, пясъчни замъци, чадъри, сладолед, шамандура, къде ли е плажното масло..., а вашата снимка в ДЕЦА НА МОРЕ?!

Участвайте

Краен срок - 31 август

Post a Comment

По-нова По-стара