Спечели ваучер на стойност 180 лв. от БГ Радио

Всяка сряда и петък, до края на август, можете да спечелите голяма награда в предаването "Любими песни за любими хора" - ваучер на стойност 180 лв. за 2 антицелулитни процедури с Велашейп в елитна клиника в столицата!

КАК: Споделете линк с ваша любима песен от ефира на БГ Радио на официалната фен-страница на "Любими песни за любими хора" във Фейсбук. Всяка сряда и петък Наско ще анонсира и в ефир ще прозвучи една от тези песни. Слушателят, който пръв се обади на ефирния ни телефон 02/953 32 38 и е публикувал точно тази песен - печели наградата!

Условие за участие: За да участвате в играта в петък трябва да сте публикували песен след тегленето на награда в сряда същата седмица. Съответно, за да участвате в играта в сряда, трябва да сте публикували песен след тегленето на наградата в петък предходната седмица.

ВАЖНО: Официалната фенстраница на “Любими песни за любими хора” по БГ Радио е със снимка на водещия на предаването Наско. Клипове, публикувани на друга страница във фейсбук не участват в играта.

Участвайте

Краен срок - 31 август

Post a Comment

По-нова По-стара