Спечели два топ слънцезащитни продукта до 10 август!

Този път имаме да ти дадем два прекрасни продукта за плажа. Единият е слънцезащитен лосион Polysaines на Klorane с екстракт от таитянски растения и много хубав екзотичен аромат. Лосионът е фактор SPF 10, за кожа, която вече има начален загар. Водоустойчив е, произведен е във Франция. Другата ни малка награда за теб е слънцезащитен блясък за устни на Galenic, също френски и също SPF 10. Бронзовият му цвят ще отива много на докосната от слънцето кожа и е идеалният грим, от който имаш нужда на плажа.

Какво ще те помолим в замяна? Ето какво. Кажи ни според теб на коя известна личност най-добре й седи слънчев загар, изпрати ни нейна или негова снимка и участваш в играта за слънцезащитния лосион. А ако ни изпратиш снимка на звездата, която според теб изглежда най-хубаво с блясък за устни, може да получиш блясъка за устни на Galenic. Няма проблем да пратиш две снимки и да участваш и за двете награди, но лосионът и блясъкът ще отидат при двама различни победители.

Това е. А, и конкурсът е много бърз – прати ни имейл на teen@viewsofia.com до 10 август. Така ще можеш да си ползваш наградата до края на лятото.

Желаем слънчеви дни на всички!

Участвайте

Краен срок - 10 август

Post a Comment

По-нова По-стара