Събери прането и спечели пералня

Преди да се включите в играта, трябва да преминете през ниво -квалификация, което има две стъпки. В първата трябва да изберете един от четиримата души (двама мъже и две жени), изобразени на екрана. Направете това, като кликнете върху избраната от Вас фигура. След като направите Вашия избор, всеки път, когато кликнете върху нея, тя ще съблича по една дреха и ще я поставя в показаната на екрана пералня. Продължавайте да кликвате, докато не видите надписа “Поздравления!”. Първата стъпка от Вашата квалификация е завършена.

След първата стъпка от квалификацията трябва да декларирате, че желаете да участвате в играта. Това става с натискане на бутона “Участвам” върху екрана. Имате възможност и да споделите играта с приятелите чрез някой от предлаганите на екрана канали.

След като потвърдите желанието си за участие, като втора стъпка от Вашата квалификация ще Ви бъдат зададени 3 въпроса. Всеки от трите въпроса има само един верен отговор. Ако отговорът Ви е грешен, въпросът ще бъде повторен и ще трябва да изберете друг отговор.

В случай че Ви е необходима помощ, просто натиснете бутона “Помощ!” в долния десен ъгъл. Следващият въпрос няма да се покаже, докато не дадете правилен отговор. След като отговорите вярно и на третия върос, количеството дрехи, равно на сумата от тежестта на всички въпроси, ще бъде поставено в пералнята от тримата души, с изключение на избрания от вас в първата стъпка. По този начин приключва втората стъпка от Вашата квалификация.

След квалификацията ще получите детайлна информация за новата пералня Panasonic и ще можете да чуете нейния звук, докато работи, чрез натискане на съответния бутон върху екрана. За да продължите играта, натиснете бутона “Продължи”.

За да участвате в играта за наградата, трябва да отговорите на следния свободен въпрос: „Как си представяте пералнята на бъдещето?” След като приключите с писането на Вашия отговор, моля, въведете данните си за контакт (име, имейл, адрес). Всички полета в раздела за контакти са задължителни. Ако оставите, което и да било от полетата непопълнено, губите възможността си за участие в играта за наградата. Можете да изпратите Вашия отговор и данни за контакт, като натиснете бутона “Изпрати”.

Всички непълни или неправилно попълнени заявки ще се считат за невалидни. Panasonic не носи отговорност за каквито и да било изгубени или неполучени заявки. Подаването на заявката не предполага нейното получаване от страна на Panasonic. Неточни заявки не се приемат и не се обработват.

След като изпратите Вашия отговор и данни за контакт, можете или да повторите първата стъпка от квалификацията, или да споделите играта с приятелите си чрез някой от предлаганите на екрана канали. Имайте предвид, че се приема само по една заявка от участник. Играта приключва с тази стъпка.

За да избере победител, Panasonic ще назначи жури с членове, номинирани по свое усмотрение. Журито ще избере най-вдъхновения отговор на базата на субективни фактори. Участникът, предложил определения от журито за най-вдъхновен отговор, ще бъде обявен за победител в играта за наградата. Голямата награда е пералня Panasonic NA-140VG3 на стойност 1 399 лв.

Участвайте

Краен срок - 31 юли

Post a Comment

По-нова По-стара