Спечелете екскурзия до Париж за двама

Играта е обвързана с покупка.

За участие в играта е задължително да се направи поръчка с минимална стойност 20 лв. на продукт/ продукти от онлайн и печатните каталози на 3 Suisses в периода 01.01.2011 – 15.12.2011г. В стойността на поръчката влиза и такса доставка, която покрива транспортните разходи за получаване на поръчаните продукти до адрес на клиента.

Продуктите се предлагат в печатните каталози на 3 Suisses за сезон пролет – лято 2011 и есен – зима 2011/2012 и на www.3suisses.bg. В случай, че печелившият е на възраст под 18 години, (ненавършени до началото на играта включително), наградата може да бъде получена само от законния настойник на същия.

Наградата, която ще бъде присъдена в края на играта е :

- Екскурзия до Париж за 3 дни за 2 човека – 1 бр.

Наградата включва 2 бр. двупосочни самолетни билета с направление София – Париж, Париж – София и резервация за 1 двойна стая в 3-звезден хотел в Париж за 3 нощувки с включена закуска. Организаторът си запазва правото да избира компанията – превозвач и хотела в посочената дестинация.

По изрично желание на печелившия, той може да получи паричния еквивалент на наградата вместо самата Награда, който е 2 000 лв (две хиляди лева).

Участвайте

Краен срок - 15 декември

Post a Comment

По-нова По-стара