Освежи лятото с Пепси

Промоцията е обвързана с покупка.

Участващите търговски марки и опаковки са: Pepsi 2,5 л., Pepsi Light 2,5 л., Pepsi 0,5 л., Pepsi Light 0,5 л. PET в промоционална опаковка (“промоционални опаковки”). Всички участващи опаковки ще бъдат идентифицирани с промоционални етикети, върху които ще бъде изобразено рекламното послание на промоцията „Освежи лятото с Пепси” и кратка версия на Официалните правила.

За да участвате за спечелването на някоя от наградите, трябва да направите следното:

1. Открийте кода под етикета, на която и да е от промоционалните опаковки.

2. В периода от 00 часа 00 минути 00 секунди на 19 юли 2011 година до 23 часа 59 минути 59 секунди на 18 август 2011 година, в рамките на едно денонощие, регистрирайте съответния брой кодове (посочен по-долу) на сайта www.pepsi.bg като посочите вашето име и валиден e-mail адрес (подробна инструкция за регистрацията ще намерите на сайта).

Регистрирането на:

а) 4 кода от промоционални опаковки Pepsi 500 ml и Pepsi Light 500 ml или
б) 2 кода от промоционални опаковки Pepsi 2,5 l и Pepsi Light 2,5 l,

(регистрирани от един и същ e-mail адрес) в рамките на един 24 часов интервал дава право за участие за спечелването на една от 10-те награди на ден при тегленето на наградите за съответния 24 часов интервал.

24-часов интервал представлява периода от 00 часа 00 минути и 00 секунди до 23 часа 59 минути и 59 секунди на съответния ден.

Комбинации от кодове от промоционални опаковки от 500 ml и 2,5 l не дават право на участие да спечелването на наградите.

Всеки код може да бъде използван само веднъж. Повторното или многократното изпращане на един и същ код не води до повторно участие в Промоцията.

За да увеличите шанса си да спечелите, можете да регистрирате на сайта повече кодове – всеки 4 кода от промоционални опаковки Pepsi 500 ml и Pepsi Light 500 ml и всеки 2 кода от промоционални опаковки Pepsi 2,5 l и Pepsi Light 2,5 l ви дават право на още едно участие за спечелване на награда през съответния 24 часов интервал, в който са регистрирани. Участници регистрирали повече от едно участие (4 кода от промоционални опаковки Pepsi 500 ml и Pepsi Light 500 ml или 2 кода от промоционални опаковки Pepsi 2,5 l и Pepsi Light 2,5 l) могат да спечелят повече от една награда, като всяко участие изисква изпращането на различни кодове.

При успешна регистрация участниците получават e-mail за успешно регистриран код.

В Промоцията „Освежи лятото с Пепси” ще бъдат разпределени следните награди:

310 уикенда (две последователни нощувки – петък и събота) за двама в двойна стая в комплекс Албена, настаняване в хотел три звезди (от изброените), на база all inclusive, както следва:

Период 19.08 – 21.08 – общо – 75 стаи за два дни, в хотели Алтея, КОМ, Компас, Магнолия, Орхидея;

Период 26.08 – 28.08 – общо – 75 стаи за два дни, в хотели Алтея, КОМ, Магнолия, Орхидея;

Период 02.09 – 04.09 – общо - 80 стаи за два дни, в хотели КОМ, Компас, Орхидея, Ралица;

Период 09.09 – 11.09 – общо – 80 стаи за два дни, в хотели Вита Парк КОМ, Ралица;

Нощувките се предоставят на предявилите ги печеливши участници в рамките на горните наличности до тяхното изчерпване. Организаторът не се ангажира да се съобрази с предпочитанията на спечелилия участник за период на ползване или хотел. При липса на наличност на стаи в съответния хотел Албена АД може да настани участника в друг хотел от не по-ниска категория, при същите условия на настаняване.

Наградите се ползват срещу представяне в съответния хотел на печелившите етикети.

Участвайте

Краен срок - 18 август

Post a Comment

По-нова По-стара