Покажи, че си впечатляваща и спечели невероятна ваканция

Създай свой собствен профил

Влез официално в Галерията на жените, които правят впечатление. Много е просто, само трябва да регистрираш името и e-mail адреса си. По този начин ти ще си в час с всички събития и новини, свързани с конкурса.

Участвай във всяко предизвикателство

Ще ти отправим 6 предизвикателства, по едно на седмица. Качи снимка на профила си за всяко едно, според темата на седмицата.
Докажи, че си на тази вълна и спечели седмични награди

Всичко, което трябва да направиш е да качиш подходяща снимка за нашата тема, по отношение на доброто впечатление и можеш да спечелиш, чрез жребий, седмични награди. Лесно е, нали?
Събирай впечатления за голямата награда

Приемай предизвикателствата, впечатлявай възможно най-голям брой хора с твоите снимки и можеш да спечелиш голямата награда: 7-дневна ваканция за 4 души на впечатляваща дестинация, избрана от теб!

Участвайте

Краен срок - 4 септември

3 Коментари

  1. аз вече спечелих...чакам да ми доставят ваучера и ще ти пратя снимка :) успех на всички

    ОтговорИзтриване
  2. Като гледам, изобщо не се гледа в този конкурс дали снимките са от интернет или авторски. Дори сред спечелилите има такива, които изобщо не отговарят на условието. Например печели снимка в категория "най-хубава усмивка", а е изобразена много в далечината жена, която дори не се вижда. Това обезсмисля малко участието.

    ОтговорИзтриване
  3. Да и на мен ми направи впечетление..

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара