Спечели билети за Kavarna Dance Festival 2011

Kavarna Dance Festival събира най-ярките имена на електронната денс музика, а Радио Fresh! ще ви изпрати да ги видите безплатно. Отговорете правилно на въпроса ни и можетете да спечелите две покани за събитието.

Първото по рода си денс музикално събитие в тази част на страната - Kavarna Dance Festival ще се проведе в разгара на лято 2011. То ще се състои на 22 и 23 юли в Каварна, а традиционно разтърсваният от рок-ен-рол величия град това лято ще бъде сцена за някои от най-ярките имена на световната денс музика.

Радио Fresh! е единственото, което ще подари 100 билета за фестивала на своите слушатели! Ако искаш да спечелиш два за теб, отговори на въпроса:

„Колко дни е Kavarna Dance Festival?”
Изпрати отговора си с sms на 1925 с първа дума fresh
(1.20 с ДДС)

Организаторите на Kavarna Dance Festival са се погрижили да осигурят за ценителите на модерния саунд имена, които отдавна са превзели световните DJ чартове, клубовете по света и радио ефира. Част от диджеите, които ще миксират на живо под родното небе, пристигат за пръв път в България.

В рамките на двата дена на брега на морето в Kavarna Dance Festival ще участват общо 18 изпълнители. Сред имената, които ще нажежат още повече летните градуси, са Timo Maas, Guy Gerber , Audiowhores , Chris Lake, Dinka , Nicky Romero и др.

Краен срок - 15 юли

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара