Спечели билети за най-големия музикален фест в Бургас

Промоцията е обвързана с покупка.

Стартира лятната промоция на Philips, която всяка седмица дава възможност на един запален музикален фен да се сдобие с 5 билета за най-големия музикален фестивал в Бургас.

В периода до 1 август всеки, закупил слушалки Philips и регистрирал покупката си на www.soulhunters.bg, ще участва в седмична томбола и може да спечели 5 билета за феста, който ще се състои в Бургас от 12 до 14 август 2011 г. Пазете касовата си бележка. Промоцията важи за всички модели на марката.

Кампанията е продължение на What's Your Move инициативата на Philips, която има за цел да подкрепи и награди всички млади хора, обединени от страстта към градската култура и музиката. През м. май Philips пусна SoulHuntersBG (a.k.a Dj Emil Prize, Negy [FARS] и Malkia Dob) на лов за сродни души. Те обиколиха големите градове в страната, за да открият тези, които се отличават от тълпата и ги възнаградиха с готини слушалки Philips. SoulHuntersBG претърсиха главните улици, скейт парковете, градинките, клубовете и танцовите студия в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Стара Загора и срещнаха много сродни души, които демонстрираха завидни умения в най-различни сфери на ърбън културата. Интересни видеа от тяхната обиколка можете да видите тук.

През юни, SoulHuntersBG застанаха основно пред компютрите и търсиха своите сродни души онлайн - свежите млади хора, които активно блогват или туитват, или онези, които им покажат своето хоби чрез видео клип и снимки. Това са хората, които участват в изграждането на градската култура със своите хобита, умения и занимания, които превръщат града в едно по-различно място с необикновен дух.

Краен срок - 1 август

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара