Конкурс за проект на тениска за езерата на Бургас

Здравейте, приятели на българската природа,

екипът на проект „Живот за Бургаските езера”, изпълняван от БДЗП, се нуждае от вашето вдъхновение. Помогнете ни да направим тениски, които заедно да носим, разхождайки се сред езерата на Бургас, а защо не и на други места от нашата природа.

Любопитни сме да разберем с какви тениски ще ви е приятно да виждате хората около вас. Това ще бъдат и тениски, чрез които да покажем подкрепата си за опазване на влажните зони в България.

Измислете, нарисувайте и изпратете вашата идея на електронна поща mariana.valcheva@bspb.org

Файловете трябва да бъдат предоставени като картинка – например jpg. По-късно идеите ви ще ни трябват и във формат за печат (.eps или .crd). Вашите творчески предложения ще бъдат щамповани върху тениски с различни цветове, затова предпочитаме проектите ви да са едноцветни (бели) или максимум дизайни с два цвята.

Изпращайки ни проектите си е достатъчно да посочите име и фамилия, телефон за контакт и информация за това с какво се занимавате.

Освен морално удовлетворение за принос в опазването на влажните зони, като част от българската природа, участникът или участниците в конкурса с най-добро предложение/я ще получат и стимулиращи награди - Албум със снимки – „Птиците на Тайван” и къщичка за птици.

Краен срок - 6 май

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара